24 / 07 / 2024

Prestij İncek daire seçenekleri

Prestij İncek daire seçenekleri

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Göksu Prestij'de 4+1'ler 444 bin liraya! Yeni proje!

Ankara Eryaman'da Göksu Gölünün hemen karşısında hayata geçirilen Göksu Prestij'de daire fiyatları 444 bin liradan başlıyor. Projede ayrıca 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor!

ONS İncek tarafından Ankara İncek bölgesinde yükselen ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlyor.

Bulvar Loft İncek daire fiyatları!

Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde toplam 822 konut yer alıyor. Bulvar Loft İncek daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

Prestij Hayat Bursa daire fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

İstanbul Prestij Park daire fiyatları!

Bak Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Prestij Park daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Prestij Park Evleri'de Emalk Konut kampanyasına katıldı.

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bulvar Loft İncek daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akfen Bulvar Loft projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları!

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

Prestij İncek daire seçenekleri Haberi

Prestij İncek daire seçenekleri

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestlj'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yeni bir yasam vaat ediyor. 


60 bin metrekare alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan incek Prestij, 1+1'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kuleye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı konut projesi olma yolunda hızla yükseliyor. 

Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler, acık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, tam donanımlı spor merkezleri, resepsiyon, VIP hizmetler gibi pek çok özelliğe sahip İncek Prestij, uygun fiyatlar sunan...