06 / 05 / 2024

Prestij İncek inşaatı devam ediyor

Prestij İncek inşaatı devam ediyor

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Ümraniye 'de kuruldu.

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.

Burhaniye'de Amfi Tiyatro inşaatında sona gelindi!

Burhaniye’nin prestij projelerinden bir tanesi olan Amfi Tiyatro inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tiyatro yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Dikili çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı sürüyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un prestij projeleri kapsamında hayata geçirilen dev yatırımlardan biri olan ve "Dikili'nin hayali" olarak nitelendirilen Dikili Belediyesi Çok Amaçlı Salon Kompleksi'nin inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

Ostim Prestij Ankara projesinde B blok inşaatı başlıyor!

Ostim Prestij Ankara'nın inşaatı devam ediyor. A Blok ve C Blok olarak ruhsatlanan bölümlerin bodrum ve zemin kat kaba inşaatları tamamlandı, B Blok inşaatının temel atma hazırlıkları başladı.

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

Prestij İncek inşaatı devam ediyor Haberi

Prestij İncek inşaatı devam ediyor

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestlj'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yeni bir yasam vaat ediyor. 


60 bin metrekare alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan incek Prestij, 1+1'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kuleye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı konut projesi olma yolunda hızla yükseliyor. 

Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler, acık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, tam donanımlı spor merkezleri, resepsiyon, VIP hizmetler gibi pek çok özelliğe sahip İncek Prestij, uygun fiyatlar sunan...