23 / 07 / 2024

prestij modern ne zaman teslim

prestij modern ne zaman teslim

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa’da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi...

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Kağıthane Resim Modern teslimleri!

Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Resim Modern teslimleri ne zaman?

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Kağıthane Resim Modern teslim tarihi!

14 katlı üç blok olarak Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Kağıthane Talatpaşa'da inşa edilen Resim Modern projesinde 1+1 daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ön talep toplanan Ortadoğu Resim Modern projesi 335 daireden meydana geliyor. Peki Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

prestij modern ne zaman teslim Haberi

prestij modern ne zaman teslim


Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa’da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi. Bursa’ya yabancı yatırımcıları da çekmeye aday olan projedeki 50 konut, Suudi Arabistan ve Bahreyn gibi ülkelerin oluşturduğu bir konsorsiyuma satıldı. Bakgör, ayrıca şirket olarak Avrupa’ya da açılacaklarının bilgisini verdi.


Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, Bursa’ya yabancı yatırımcıyı çekecek prestijli bir projenin satışına başladı. 160 milyon liralık yatırımla Bursa Osmangazi’de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan Bakyapı Prestij Modern’de 918 konut 53 işyeri yer alacak. 


Projenin İstanbul’da yoğun ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, 2014 yılının ilk lansmanı yapılan projelerinden olan...