02 / 05 / 2024

Prestij Modern teslimleri ne zaman

Prestij Modern teslimleri ne zaman

918 daireden meydana gelen Prestij Modern projesinde teslimatlar başlıyor. Peki, Prestij Modern teslimleri ne zaman?

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Kağıthane Resim Modern teslimleri!

Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Resim Modern teslimleri ne zaman?

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Akadia Modern Mamak satılık daire!

Akadia Modern Mamak satılık daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Akadia Modern projesi 891 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları!

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları 1+1'lerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İva Modern teslimleri 2018 sonunda yapılıyor...

Bursa Prestij Modern teslim edildi!

Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Prestij Modern teslimleri ne zaman Haberi

Prestij Modern teslimleri ne zaman

Bak Yapı imzasıyla Bursa Yenişehir'de hayata geçirilen Prestij Modern projesinde toplam 918 adet daire bulunuyor.


Prestij Modern projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Projedeki dairelerin alanları 160 metrekareden başlayıp 170 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimatlar başlıyor. Peki, Prestij Modern teslimleri ne zaman?


Prestij Modern teslimleri 15 Aralık'ta gerçekleşecek. Bak Yapı Prestij Modern kapsamında sosyal alanlar ve park alanları bulunuyor. 


Bak Yapı Prestij Modern iletişim

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Öznur...