17 / 05 / 2024

Prestijpark Esenyurt örnek daire

Prestijpark Esenyurt örnek daire

Bak Yapı İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta daire teslimlerine başlandı. Projede aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak..

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

Nist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tercan tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Esenyurt, Örnek Mahallesi, Fikri Sönmez Caddesi'nde kuruldu.

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sonay Öz tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Ahadı tarafından 900 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Prestijpark Esenyurt'ta daireler hemen teslim ediliyor!

Bak Yapı İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta daire teslimlerine başlandı. Projede aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak..

Gül Park Yaşam örnek daire!

Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ya hayata geçirilen Gül Park Yaşam Evleri 564 adet daire ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Gül Park Yaşam örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor.

Trend Park Esenyurt örnek daire!

Trend Park Esenyurt örnek daire görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Esenyurt su kesintisi 23 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinin Örnek mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Hep İstanbul örnek daire!

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Esenyurt'ta yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Hep İstanbul örnek daire görselleri...

Prestijpark Esenyurt örnek daire Haberi

Prestijpark Esenyurt örnek daire
Bak Yapı İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta daire teslimlerine başlandı. Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarına karşın bölgede proje geliştirmekten çekinmediklerini belirten BakYapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, İstanbul'daki ilk projelerinde yatırımcılarına kazanç sağladıklarını, projenin devam eden etaplarının da tamamlanması ile prim potansiyelinin de artacağını söyledi. Projede aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projede, 1+1, 2+1, ve 3+1 daire seçenekleri...