05 / 05 / 2024

Prime istanbul home office satışları

Prime istanbul home office satışları

Primeistanbul üniteleri Home&Office’e çevrildi. Yenilenerek iş ve yaşam merkezi kompleksi ile satışa sunulan projenin satış danışmanlığını emlak firması Turyap üstleniyor.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Gölbaşı Prime fiyat!

Gölbaşı Prime fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje home ofis konsepti ile satışa sunuldu...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Prime istanbul home office satışları Haberi

Prime istanbul home office satışları

İçinde yer aldığı bölgenin ağırlıklı olarak iş çevrelerine hitap etmesi dolayısıyla Primeistanbul üniteleri Home&Office’e çevrildi. Yenilenerek iş ve yaşam merkezi kompleksi ile satışa sunulan projenin satış danışmanlığını emlak firması Turyap üstleniyor. 


Havaalanına 2 km ve yeni havalimanına yakın mesafede yer alan Primeistanbul, Basın Ekspres’in ‘değişen ve gelişen’ modern yüzü Altın Aks bölgesinde konumlanıyor.


84 m2'den başlayan daireler; ferah balkonlar, teraslar ve bahçelerle konut ve ofislere geniş yaşam alanları sunuyor. Proje, ev büyüklüğündeki dairelerde uygulanan düşük aidat bedelleri ile bölgedeki konut ve ofis projelerinden ayrışıyor.


5.600 -8.950-TL/m2 bandındaki fiyatlar ve teslim avantajı ofislere kira geliri açısından cazip olanak sunarken; konutlarda şarta bağlı kira garantisi ile yerli ve yabancılara kira yönetim olanakları sunuyor. 


Primeistanbul; bünyesinde faaliyet gösteren Pullman ve Mercure otellerin tüm olanaklarından faydalanma imkanı...