02 / 05 / 2024

primeclass

primeclass

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlarda yer alan ve yenilenen iki yolcu salonu hizmete girdi, 10 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alana sahip olan salon, 7 gün/ 24 saat uçuş öncesinde yolcuların beklentilerine cevap veriyor.

TAV'dan yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti!

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

TAV, Maskat yolcu salonunu işletecek!

TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Almanya'da 3 adet Air France/KLM Lounge'ın işletmesini üstlendi!

TAV, Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge'larının işletmesini üstlendi. Genel Müdür Bora İşbulan, "Hedefimizde Amerika pazarı var" dedi. Firma, Primeclass markası altında dört ülkedeki 9 havalimanında hizmet veriyor...

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

primeclass Haberi

primeclass


  TAV İşletme Hizmetleri “primeclass” CIP Servis   İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlarda yer alan ve yenilenen iki yolcu salonunu hizmete açtı.


  TAV İşletme Hizmetleri'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolculara hizmet veren yolcu salonları “primeclass” Lounge’lar yenilendi. İç hatlar terminalinde hizmet verecek yeni “primeclass” Lounge’da,  apron manzaralı bir atmosfer, TV, kilitli dolap hizmeti, kablosuz internet erişimi, tablet bilgisayarlar, kitaplık, gazete ve dergi köşesi bulunuyor. 110 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alana sahip olan salon, zengin sıcak-soğuk büfesiyle 7 gün/ 24 saat uçuş öncesinde yolcuların  beklentilerine cevap veriyor.


   Yurt dışına uçan yolcuların dış hatlardaki öncelikli tercihi olan “primeclass” Lounge da yer değişikliği yaparak pasaport sonrasında, Food Court’un alt katında daha büyük bir alanda hizmet vermeye başladı....