17 / 05 / 2024

Primist Gayrimenkul ortakları kimler

Primist Gayrimenkul ortakları kimler

İş dünyasının tanınan ve alanlarında uzman isimlerinin bir araya gelerek kurduğu Primist Gayrimenkul Yatırım Platformu'nun sektöre yepyeni bir bakış açısı getirecek çalışmaları düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı...

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul iç yönergesi güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul çalışma esas ve usulleri hakkında iç yönergesinin güncellenmesine, güncellenen metnin 2020 yılı genel kurulunda ortakların onayına sunulmasına karar verildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikası güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikasının güncellenmesine ve bilgilendirme politikasının 2020 yılı Genel Kurulunda ortakların bilgisine sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul, yönetim kurulu üye seçimi ve bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının 2020 yılına ait 2021 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Gayrimenkul ortaklar arasında nasıl paylaştırılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 6 kardeşti. Babasından tarla miras kalmıştı. Babam kardeşleriyle anlaştı, dört kardeşin payını satın aldı. Biz diğer ortak akrabalara hissemizi satalım diyoruz almıyorlar. Bize satın diyoruz satmıyorlar. Buna çözüm ne olabilir?' sorusunu cevapladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun Koray Gayrimenkul'e devriyle ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Yapı Kredi GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den açıklama geldi.

İhlas Gayrimenkul'ün 4.5 milyon TL'lik paylarının satışı tamam!

İhlas Gayrimenkul, ortaklarının yeni pay alma haklarını kullanma süreleri içinde kullanılmayan 4 milyon 958 bin 907,502 TL nominal değerli payların bugün ve yarın 2 iş günü süreyle satılacağını duyurmuştu. Söz konusu payların satışı bugün tamamlandı.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Primist Gayrimenkul ortakları kimler Haberi

Primist Gayrimenkul ortakları kimler

İş dünyasının tanınan ve alanlarında uzman isimlerinin bir araya gelerek kurduğu Primist Gayrimenkul Yatırım Platformu’nun sektöre yepyeni bir bakış açısı getirecek çalışmaları düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Gayrimenkul alanında, hizmet modeliyle Türkiye’de öncü olacak olan Primist’in tanıtım toplantısına, şirketin finans, ticaret ve gayrimenkul sektörlerindeki birikimlerini yeni bir yatırım konseptine dönüştüren dört kurucu ortağı; Tayfun Bayazıt, Ferhat Keten, Alev Göçmez ve Mehmet H. Birced katıldı. Basın toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, Primist ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi ve akılcı yatırım olanaklarının sunumu için Primist’i, finans, inşaat ve ticaret dünyasının yakından tanıdığı 4 ortak olarak kurmuş bulunuyoruz. Kurucu ortakların dışında şu anda yürümekte olan projelerimizde 15 katılımcı da bünyemizde bulunuyor. Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım...