04 / 05 / 2024

Prof.Dr.Kerem Alkin

Prof.Dr.Kerem Alkin

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin konuşmacı konuk olarak katılacak....

Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu: Her gün öleceğine bir gün öl!

İç ve dış piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu geldi. İşte Prof. Dr. Emre Alkin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Beklenen Marmara depremiyle ilgili ürküten açıklama! Prof. Dr. Bektaş, tek tek anlattı! 7'den büyük deprem olur mu?

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Bektaş, 99 İzmit depreminin Marmara'dan tetiklendiğine dikkat çekerek, son dakika bir açıklamada bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması! Büyük depremde neler olacak? 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür, Marmara depreminde ekonominin çarklarının duracağına, Türkiye'nin siyasi bağımsızlığının kalmayacağına dikkat çekti. 

Prof. Dr. Naci Görür’den depreme karşı dikkat çeken paylaşım!

Prof. Dr. Naci Görür’den depreme karşı dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar!

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz'den flaş uyarı! Hemen bakın, çok önemli!

Sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, "yıkıcı deprem üretebilir" diyerek o bölgeleri uyardı. İşte Prof. Dr. Tüysüz'ün son dakika açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için yeni bir deprem uyarısını dile getirdi. Görür, deprem beklediği bölgeleri ve illeri de tek tek sıralayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlanması için 7 maddelik önerilerini sıraladı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlıklı olması için 7 maddelik önerisini sosyal medya hesabından paylaşarak bir isyan çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Prof.Dr.Kerem Alkin Haberi

Prof.Dr.Kerem Alkin


Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin’in konuşmacı konuk olarak katılacağı ‘MODERN BULUŞMALAR’ paneline ev sahipliği yapıyor.

Prof.Dr.Kerem Alkin’in ‘5.Yılında Küresel Kriz’ ve ‘Türkiye ile Dünya Ekonomisi için 2014 Beklentileri’ konulu ‘Modern Buluşmalar’ paneli Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyelerinin katılımı ile gerçekleşecektir.


PROF. DR. KEREM ALKİN Hakkında

Prof.Dr. Kerem Alkin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladığı lisans eğitiminin ardından, lisansüstü eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans programı ile sürdürmüştür. Doktorasını 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda tamamlayan Alkin, akademik kariyerine 1987 yılında İstanbul Üniversitesi...