02 / 05 / 2024

Profilo kampanyaları

Profilo kampanyaları

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile destek veriyor. Bir ay daha uzatılan çeyiz kampanyasında tüketicilere iki farklı alternatif seçeneği sunuluyor.

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Gayrimenkule de bahar geldi! İşte kampanyalar...

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

Profilo kampanyaları Haberi

Profilo kampanyaları

Profilo, evlilik hazırlığı yapan yeni evlenecek çiftlere uzun vadeli yatırım niteliğinde, şık ve konforlu beyaz eşyaları dört dörtlük bir Çeyiz Kampanyası ile sunuyor. İki farklı alternatifle sunulan kampanya dahilinde çiftler buzdolabı, fırın, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşyalarına ister 200 TL ister 250 TL taksitle sahip olabiliyor.


Tüketiciler yoğun istek üzerine uzayan ve iki alternatifle sunulan kampanya ile ister 1 adet LowFrost Buzdolabı, 1 adet Comfort 5 Serisi 5 kg’lık çamaşır makinesi, 1 adet 2 Programlı Bulaşık makinesi ve 1 adet fırına 200 TL taksitle, ister 1 adet No-Frost Buzdolabı, 3 Programlı Bulaşık Makinesi, 7 kg’lık çamaşır makinesi ve fırına 250 TL taksitle sahip olabiliyor.


Profilo’nun stoklarla sınırlı Çeyiz Kampanyası’ndan yararlanmak için en yakın Profilo’ya...