15 / 05 / 2024

profilo red dot

profilo red dot

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin dört ürünü, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan red dot ile ödüllendirildi

Bütçe dostu Profilo bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran beyaz eşyalardan bulaşık makineleri, en yeni modelleri ve teknolojik gelişimleri ile yarışıyor. Profilo bulaşık makinesi modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Yiyeceklerini Göz Hizasında İsteyenler İçin, Profilo Alttan Donduruculu Buzdolapları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Gıdaların saklanması konusunda ihtiyaç duyulan buzdolabı seçimi oldukça önemlidir. Profilo alttan donduruculu buzdolaplarını ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Çamaşır Makinesi Arayanlar İçin Profilo Mart 2022 Fiyat Listesi…

Teknoloji ve kaliteyi odak noktasına koyan Profilo markasının çamaşır makineleri, birçok evde sevilerek kullanılıyor. Profilo çamaşır makinelerinin Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Profilo “Oh be” Dedirten İndirim Kampanyası! İşte İndirimdeki Ürünler ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Profilo, “Oh be Profilo varmış” sloganıyla birçok kategoriden ürünlerinde indirim yaptı. İşte ocaktan çamaşır makinesine indirimdeki ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Özden tarafından kuruldu.

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Masume Saeıdı tarafıdan kuruldu.

profilo red dot Haberi

profilo red dot

Profilo CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri, üstün tasarım özellikleri ile Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde red dot ödüllerin sahibi oldu.


Dünyanın en prestijli tasarım yarışmasında bu yıl dört ürünü ödüllendirilen Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde ödüllerin sahibi oldu.


red dot ödüllerine bu yıl yine dünyanın dört bir yanında tasarımcılar, üreticiler ve mimarlar başvurdu. Yarışmanın 24 ülkeden gelen 37 uzmandan oluşan bugüne kadarki en kalabalık jürisi, toplam 4.662 ürünü inceleyerek kazanan 58 ürünü belirledi. red dot sahipleri ödüllerine Temmuz ayında Almanya’nın Essen kentinde düzenlenecek törende kavuşacak.


Profilo ürünlerinin tasarımına yansıyan fonksiyonel ve yenilikçi anlayışın red dot...