16 / 06 / 2024

profilo yeni buzdolabı

profilo yeni buzdolabı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, büyük aileler için geniş alan sunan ve aynı zamanda hem enerji tasarrufu hem de estetikten ödün vermeyen, iki yeni XXL sınıfı buzdolabını pazara sundu.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

profilo yeni buzdolabı Haberi

profilo yeni buzdolabı

A+ enerji sınıfındaki Profilo BD2074L2AN ve BD2074W2AN,  A sınıfı buzdolaplarından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlarken, 598 litrelik brüt hacimleriyle mutfaktaki tüm yiyeceklere yer açıyor.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri enerji tasarrufu sağlayan ve geniş hacimli iki yeni buzdolabıyla fark yaratmayı sürdürüyor. A+ enerji sınıfındaki yeni XXL inox görünümlü BD2074L2AN ve beyaz renk BD2074W2AN NoFrost, üstten dolduruculu buzdolapları 598 litrelik hacimleriyle hem geniş ailelerin hayatını kolaylaştırıyor hem de alışveriş sonrası buzdolabında yer sıkıntısına son veriyor. 


Profilo buzdolapları, enerji tasarrufunda da çıtayı yükseltmeye devam ediyor.  A+ enerji sınıfındaki yeni BD2074L2AN ve BD2074W2AN buzdolaplarının 462 kWh/yıl elektrik tüketim değeri A sınıfına göre % 20 tasaruf sağlıyor.



Konfor ve güvenlik için her şey düşünüldü


Yeni buzdolapları her şeyden önce NoFrost özelliği ile önemli bir kolaylık...