27 / 04 / 2024

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.



Yaşımı son derece kolaylaştıran beyaz eşyalar sahip oldukları özellikler ile evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu özellikleri çeşitlendirmek ve maksimum performans sunacak duruma getirmek için çalışan Vestfrost firması da her yeni modelinde çıtayı biraz daha yükseltiyor. Bu durumun en iyi örneklerinden biri olan Vestfrost VF CF 5201 S 520 lt No-Frost Buzdolabı modeli, şık dizaynı ve sahip olduğu işlevsel özelliklerle mutfaktaki yardımcınız oluyor. Ürünün dizaynında yer verilen ayrıntılar yüksek verim arayan kişilere beklentilerini karşılamayı vadediyor. Ürünün sahip olduğu teknolojik özellikler ise yiyeceklerin besin değerlerinin korunmasını sağlayarak sağlığınızı korumanızda size yardımcı oluyor.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

SAĞLIĞINIZ İÇİN VESTROST'U SEÇİN

Vestfrost dizayn ekibi, ürettikleri ürünlerde yaşamınızı kolaylaştıracak tasarımlar ortaya çıkarmaya dikkat ediyor. Bu modelde de dondurucu bölümünün aşağıda, soğutucu bölümünün ise yukarıda olacak biçimde konumlandırılması bunun bir örneği olarak ön plana çıkıyor. Bu özelliğin sağladığı avantajla soğutucu kısmına olan ulaşımınız çok daha rahat bir duruma gelmiş oluyor.

Bu buzdolabı, toplamda 453 litrelik hacmi ile son derece geniş bir depolama alanı sunuyor. Böylece, meyveden sebzeye, etten balığa sahip olduğunuz tüm gıda ürünlerini rahatlıkla buzdolabına yerleştirebiliyorsunuz. 

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

 VESTFROST VF CF 5201 S NO-FROST BUZDOLABININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Yükseklik (cm): 186

  • Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 307

  • Ürün Tipi: Kombi Tipi

  • Genişlik (cm): 70

  • Derinlik (cm): 71.2

  • Dondurucu Özelliği: No Frost

  • Kullanım Şekli: Solo

  • Hacim (L): 453

  • Ses Seviyesi (dB): 44

VESTFROST VF CF 5201 S NO-FROST BUZDOLABININ FİYATI

16 bin 799 TL: https://www.hepsiburada.com/

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ekim 2023 tarihinde saat 04.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.16 Türk Lirası, Euro 29.78 Türk Lirası, altının gramı ise 1819 Türk Lirası değerindedir.

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

DV90TA040AE/AH 9 kg kurutma makinesi Samsung farkıyla satışta!


Geri Dön