13 / 05 / 2024

Proje beyaz International

Proje beyaz International

Projebeyaz International, global faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Katıldığı yurt dışı fuarlarda Türkiye’nin gayrimenkul alanında da markalaşmasına katkıda bulunan şirket, son birkaç gündür İstanbul’da yurtdışından gelen inşaat yatırımcılarını ağırl

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Beyaz tarafından kuruldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

TMG International Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

TMG International Proje Yönetim Anonim Şirketi Cumhur Aydur ve Davıd Phılıpse ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan Gaziosmanpaşa'ya 2 yeni proje!

Beyaz Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Gaziosmanpaşa'da 2 yeni projeye imza atıyor. Projede henüz satışlar başlamadı...

Proje beyaz International Haberi

Proje beyaz International

Yurt dışındaki gayrimenkul çalışmalarını yürütmek üzere kurulan Projebeyaz International, global faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Katıldığı yurt dışı fuarlarda Türkiye’nin gayrimenkul alanında da markalaşmasına katkıda bulunan şirket, son birkaç gündür İstanbul’da yurtdışından gelen inşaat yatırımcılarını ağırlıyor.


“Dünyada gayrimenkul yatırımında mesafe kavramı yoktur” anlayışı ile Projebeyaz çatısı altında yurt dışı faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Projebeyaz International, global çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Körfez Bölgesi’nde art arda birkaç fuarda Türkiye gayrimenkullerini temsil eden şirket, yabancı yatırımcıları şimdi de İstanbul’da ağırlıyor.


“Gayrimenkul pazarlama”, “gayrimenkul marka yönetimi”, “proje geliştirme” ve “proje satışı&kiralama” alanlarında geniş bir hizmet ağı bulunan şirket, geçtiğimiz perşembe günü 46, cumartesi günü 86 yabancı inşaat yatırımcısını ağırladı. Önümüzdeki çarşamba günü ise 75 kişiyi sektör ve projelerle ilgili bilgilendirecek olan Projebeyaz International, bu...