07 / 05 / 2024

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayşe Gül Erez Yönetim Kurulu Başkanlığında 3 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kilyos Caddesi'nde kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi KArtal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Erdoğan tarafından kuruldu.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Süleyman Taha Durmuş tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Mutluol Proje Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutluol Proje Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hande Mutluol tarafından kuruldu.

Option Gayrimenkul Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Option Gayrimenkul Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Akdağ tarafından kuruldu.

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayşe Gül Erez Yönetim Kurulu Başkanlığında 3 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kilyos Caddesi'nde kuruldu. 


Proje Gayrimenkul Mimarlık ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A.   İnşaat Mimarlık ve Gayrımenkul İşleri 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajVve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye...