03 / 05 / 2024

Proje Turkuaz adres

Proje Turkuaz adres

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Uzuncaok ve Mehmet Uzuncaok ortaklığında kuruldu. 

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje "Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılıyor.

Sultanbeyli Liva Turkuaz adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli' de inşa edilen Sultanbeyli Liva Turkuaz projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultanbeyli Liva Turkuaz adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Fuaye Turkuaz Maltepe adres!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de 14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz Maltepe adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede fiyatlar 254 bin 687 TL'den başlangıç gösteriyor...

Fuaye Turkuaz adres!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Fuaye Turkuaz adres bilgileri şöyle: Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul...

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de konumlandırılan ve toplamda 1605 konutu içinde barındıran karma proje Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres bilgisi haberimizde bulunuyor. Proje, E-5 üzeri Kültür Üniversitesi yanında yükseliyor.

Businist Office adres!

Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Businist Office adres bilgileri şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Sun Flamingo Park adres bilgileri!

Sun Flamingo Park adres bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor. Banka kredisi kullanılan Sun Flamingo Park'ta KDV oranı yüzde 1.

Blue Planet Kurtköy adres bilgileri!

Blue Planet Kurtköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Blue Planet Kurtköy projesinde fiyatlar 203 bin 950 TL'den başlayarak değişiyor. Proje Haziran 2015'te teslim ediliyor...

Proje Turkuaz adres Haberi

Proje Turkuaz adres

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi iş konusu; Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merpen, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil)


Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi adres: Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi, Kartal Caddesi, Onur İş Merkezi...