04 / 05 / 2024

Businist Office adres!

Businist Office adres!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Businist Office adres bilgileri şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip...



İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde yaşama geçirilen Businist Office adres bilgilerine ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz. Proje, 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor. 


Businist Office Fikirtepe ödemeleri!


Businist Office Fikirtepe ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.


Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığı olan SVR Grup imzasıyla inşa edilen Businist Office adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede satışlar devam ediyor.


Businist Office adres!


550 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Fikirtepe Businist Office fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 2 etaptan oluşan projede 3 blok yer alıyor.  Projedeki dükkanlar 60 metrekare ile 380 metrekare arasıda alanlara sahip.


Fiyatların metrekaresi 11 bin dolara kadar yükseldiği Businist Office, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın konumlanıyor. Projedeki ofislerin alanları 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor. 


Businist Office adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul


Businist Office iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön