22 / 05 / 2024

Projebeyaz International Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına mı katılacak

Projebeyaz International Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına mı katılacak

Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı ’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor

Cidde'de mahsur kalan 195 inşaat işçisi Türkiye'ye getirilmeli!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

Cidde Kulesi uzunluğuyla rekor kıracak!

Suudi Arabistan’da inşa edilen Cidde Kulesi 1 kilometre uzunluğu ile rekor kıracak. Kule için 1.2 milyar dolar fon ayrıldı...

1 kilometrelik Cidde Kulesi dünyanın en uzunu olacak!

Suudi Arabistan dünyanın en uzun binasını inşa etmek için kolları sıvadı. Dünya rekorunu kıracak Cidde Kulesi tam 1 kilometre uzunluğunda olacak.

Cidde Kulesi'nin inşaatı 2020'de başlayacak!

Suudi Arabistan'da 2020 yılında inşa edilecek Cidde Kulesi'nin animasyon görüntüleri ortaya çıktı. Kule Dubai'deki Burç Halife kulesinden yaklaşık 170 metre daha uzun olacak .

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Projebeyaz Türk yatırımcıya ABD'den ev satacak!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz'dan ABD'ye emlak turizmi!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

Lennar International Türkiye’de yatırım yapacak!

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Projebeyaz Helis More projesinde ramazan kampanyası!

Projebeyaz, Helis More projesinde ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Ramazan ayına özel bu kampanya yatırımcının en büyük sıkıntısı olan kiracı problemini bitiriyor. Kampanya kapsamında kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz International Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına mı katılacak Haberi

Projebeyaz International Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına mı katılacak


Projebeyaz International, bu yıl 4’ncüsü düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılıyor. Orta Doğu ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ile ilgili Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Fuarın ‘Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı’ yapan tek firması Projebeyaz International olarak muhteşem manzarası ile Haliç Panorama ile Yalova’nın ihtişamlı termal oteli Yalova Thermal Palace projelerini Suudi yatırımcılarla buluşturuyoruz” dedi.


Türkiye gayrimenkul sektörünü yurtdışında uzun zamandır başarıyla temsil eden Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşuyor. Sosyal yaşam alanları ile her beklentiye cevap veren, 1+1, 2+1 ve 3+1 farklı daire seçenekleriyle Haliç Panorama ve  268 yatak kapasitesi ile dört mevsim hizmet veren Yalova Thermal Palace projelerini...