27 / 04 / 2024

Projebeyaz International emlak fuarında

Projebeyaz International emlak fuarında

Projebeyaz International 11-14 Eylül tarihleri arasında katıldığı Emlak 2014 Fuarı’nda Arap yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılandı. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, fuarın ilk üç saatinde 13 kesin satış yaptıklarını belirtti

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Jauhar International Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jauhar International Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Suhaıl Malık tarafından kuruldu.

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedeh Elnaz Ghasemı tarafından kuruldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Türk yatırımcıları ABD emlak piyasasına yöneldi!  

ABD'de emlak brokerlığı yapan bir firma olan International Realtors Group'un patronu Cengiz Bayırlı ve ortağı eşi Giovanna Guzman ABD’den yatırım için konut almanın çok kolay olduğunu, işlemlerin 2-3 haftada bittiğini söylüyor...

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Eid M. Hassanne tarafından kuruldu...

Projebeyaz Türk yatırımcıya ABD'den ev satacak!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz'dan ABD'ye emlak turizmi!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Kartal Helis More projesi CNR Emlak Fuarı’nda tanıtılıyor!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Projebeyaz International emlak fuarında Haberi

Projebeyaz International emlak fuarında


Projebeyaz International 11-14 Eylül tarihleri arasında katıldığı Emlak 2014 Fuarı’nda Arap yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılandı.


Fuarın ilk üç saatinde 13 kesin satış yaptıklarını belirten Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, şunları söyledi:


“Arapların Türkiye’nin istikrarlı yapısından son derece memnun olduklarını, daha öncesinde sadece yatırım amaçlı satın alım yaparken, son sekiz aydır oturum için yani alternatif hayat satın aldıklarını görüyoruz. Emlak 2014 Fuarı’na gösterilen ilgiye istinaden, Arapların gelecek planlarını Türkiye’ye endeksli yapmaya başladıklarını söyleyebiliriz.”


Bir vesileyle İstanbul’da bulunan neredeyse tüm Arap yarımadası vatandaşlarının Emlak 2014 Fuarı’na geldiğini belirten Uzun, “Son sekiz ayda Türkiye’de yerli müşteriye konut satışı % 20 seviyelerinde azalırken, yabancı müşteriye özellikle Arap müşteriye satışlar % 60 seviyelerine kadar yükseldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin fuarda yaptığı olumlu açıklamalar, fuara...