27 / 04 / 2024

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!



New Yorklu olmak istermisiniz? Manhattan’da bir daire yada  Miami’de bir villa veya Los Angeles’da 3+1 müstakil bir ev, Miami, Arizona ,Florida ve daha fazla şehrinde yer alan karlı yatırım alternatifleri, 18 eyalet 60 dan fazla şehirdeki Türk yatırımcıyı bekleyen  fırsatlar neler? 


Projebeyaz uluslararası gayrimenkul danışmanlık ‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!


AMERİKALI DEV TÜRK PAZARINA GİRDİ

-Türk Pazarına, ABD ’nin en büyük ikinci gayrimenkul inşaat ve satış devi Lennar International girdi.

- Türkiye çözüm ortağı Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ile anlaştığını ve yatırım fırsatlarını Cityscape Türkiye, Projebeyaz standında görücüye çıkarıyor.


Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve firma Yönetim Kurulu Başkanı ‘’Murat Uzun’’ CİTYSCAPE (Gayrimenkul Fuarı)  24 -26 MART, İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİ stand P20’de cevaplamak üzere basın mensuplarını ağırlayacak. 



Geri Dön