28 / 04 / 2024

ENYAP Erbil'de düzenlenecek gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor!

ENYAP Erbil'de düzenlenecek gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor!

Türkiye’nin büyüyen gayrimenkul markaları arasında yer alan ENYAP Ortadoğu'nun parlayan yıldızı Erbil'de gerçekleşecek, uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor...




Türkiye’nin büyüyen gayrimenkul markaları arasında yer alan ENYAP Ortadoğu'nun parlayan yıldızı Erbil'de gerçekleşecek, uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor. 27-30 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek fuarda yerini alan ENYAP büyük bir pazar olan Irak için özel hazırlıklar yapıyor. Fuar’ın en önemli özelliklerinden biri de bireysel ve kurumsal satış dışında proje geliştirme noktasında büyük bir buluşma noktası olması. Türkiye'nin 'Onur Ülkesi' olarak katılım yapacağı E.R.E.F. seminer ve aktivitelerin de yer alacağı canlı ve renkli bir organizasyon olacak. 


Ortak Kültür Ortak Yaşama Biçimleri

ENYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, ortak kültür ve yaşama biçimlerine vurgu yaparak “Birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynı tarihten aynı kültürden geliyoruz. Yaşama kodlarımız birbirine çok yakın bu da sektörel anlamda ciddi başarılar doğuruyor. Kuveyt’teki başarımız bu kodların gerçekleşmesidir. ENYAP İnşaat olarak özellikle “Orta Doğu” coğrafyası bizim için çok değerli” dedi.


Kuveyt’te yapılan son fuarda ciddi bir satış başarısı yakalayan ENYAP İnşaat EREF ile başarı grafiğini devam ettirmeyi amaçlıyor. 1990 yılından beri pek çok konut projesine imza atan ENYAP İnşaat,  Bursa Garden Life ve Beylikdüzü Blue Residence projelerini Irak’ta vitrine çıkarıyor. ENYAP İnşaat, lokasyonu, her ihtiyacı karşılayan modern yaşam alanları, düşünülmüş en ince detayların yaşama katkıları ve nefes alan yapıları ile gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atıyor. İstanbul ve Bursa’da yapımı devam eden projelerinde hem ulusal hem de uluslar arası ihtiyaçlara konsantre olarak geliştirdiği yapı çeşitleri ile yurt dışından ciddi talep alıyor. 



Geri Dön