16 / 05 / 2024

Projebeyaz International projeleri

Projebeyaz International projeleri

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

Projebeyaz Türkiye’deki projeleri Kuveyt’ten pazarlayacak!

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Projebeyaz International Emlak 2014 Fuarı’nda 13 satış gerçekleştirdi!

Projebeyaz International 11-14 Eylül tarihleri arasında katıldığı Emlak 2014 Fuarı’nda Arap yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılandı. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, fuarın ilk üç saatinde 13 kesin satış yaptıklarını belirtti

Projebeyaz CNR Emlak Fuarı’nda!

International 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılıyor.Projebeyaz açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı etkinlik süresince Bursa ve İstanbul’dan gözde projelerini yatırımcıların beğenisine sunacak.

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

Projebeyaz International yabancı inşaat yatırımcılarını ağırlıyor!

Projebeyaz International, global faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Katıldığı yurt dışı fuarlarda Türkiye’nin gayrimenkul alanında da markalaşmasına katkıda bulunan şirket, son birkaç gündür İstanbul’da yurtdışından gelen inşaat yatırımcılarını ağırl

Projebeyaz International, 8. Yazlık Evler Fuarı’nda yerini aldı!

Yurt dışına yönelik satış ve danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz International, sahip olduğu geniş portföyünü bu defa yurt içinde düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı aracılığıyla yabancı yatırımcıların beğenisine sundu...

Projebeyaz 19-20 Nisan'da Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda!

Projebeyaz International, İstanbul Hilton Convention Center'da 19 - 20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ nda prestijli projeleri ile yer alacak.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

Projebeyaz International Dubai Fuarı'nda büyük ilgi görüyor!

Pazartesi günü başlayan Kuveyt Fuarı’ nın yanı sıra ayrı bir ekiple Dubai Fuarı’na katılan Projebeyaz International, dün başlayan Dubai Fuarı’nda Körfez yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Türk Gayrimenkulleri Kuveyt’e Projebeyaz International ile gidiyor!

Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor. Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor...

Projebeyaz International sektörün dünyadaki nabzını tutmaya devam ediyor!

Projebeyaz International sektörün dünyadaki nabzını tutmaya devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı alanında verdiği hizmet çeşitliliğiyle sektöre farklı bir boyut kazandıran Proje beyaz, uluslararası faaliyetlerini artırarak sürdürüyor.

Projebeyaz International projeleri Haberi

Projebeyaz International projeleri

Projebeyaz International ve Suudi yatırımcılar İstanbul’da bir araya geldi.  Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak istediklerini belirterek Projebeyaz International’a taleplerini aktardılar. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi.

Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden oluşan gayrimenkul yatırımcı grubu Projebeyaz International ile ikili görüşmelerde bulundu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edilen görüşmelerde, Ticaret Komitesi Başkanı Hasan Mohammed Arif Kansara’nın başkanlığındaki 17 kişilik ticari heyet gayrimenkul taleplerini Projebeyaz International’a iletti. Suudi yatırımcılar, Mütekabiliyet Yasası ile Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapma olanaklarının arttığını, yapılan görüşmelerde taleplerini net bir şekilde doğrudan aktarma fırsatı bulduklarını belirttiler.

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yatırım taleplerini aktaran temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını ifade etti. Suudi Arabistan ile...