09 / 05 / 2024

Projebeyaz irtibat

Projebeyaz irtibat

International 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılıyor.Projebeyaz açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı etkinlik süresince Bursa ve İstanbul’dan gözde projelerini yatırımcıların beğenisine sunacak.

Projebeyaz Erbil Fuarı'nda 38 gayrimenkul sattı!

Projebeyaz Kuzey Irak’ın Erbil kentinde bu yıl ilk kez düzenlenen Erbil Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na (EREF) katıldı. Projebeyaz Erbil Fuarı'nda 38 gayrimenkul sattı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Projebeyaz Türk yatırımcıya ABD'den ev satacak!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz'dan ABD'ye emlak turizmi!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz Helis More projesinde ramazan kampanyası!

Projebeyaz, Helis More projesinde ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Ramazan ayına özel bu kampanya yatırımcının en büyük sıkıntısı olan kiracı problemini bitiriyor. Kampanya kapsamında kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi!

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi irtibat için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 45 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Projebeyaz irtibat Haberi

Projebeyaz irtibat

International 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılıyor. Projebeyaz açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı etkinlik süresince Bursa ve İstanbul’dan gözde projelerini yatırımcıların beğenisine sunacak. Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Bakanı Dr. Tawfiq Al-Rabiah ve Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud'un katılımıyla gerçekleşecek fuarda pek çok Suudi yatırımcının Türkiye’de gayrimenkul alımı için fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.


Türkiye’nin marka projelerinin ağırlanacağı 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek CNR Emlak Fuarı’na katılarak gözde projelerini sergileyecek olan Projebeyaz International, özellikle Suudi yatırımcılardan büyük talep bekliyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açılacak fuara, Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Bakanı Sayın Dr. Tawfiq Al-Rabiah ve Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud gibi Suudi Arabistan’ın önde gelen...