30 / 04 / 2024

Projebeyaz Kuveyt Gayrimenkul Fuarı

Projebeyaz Kuveyt Gayrimenkul Fuarı

Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor. Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor...

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Gayrimenkul sektörü Arap müşterilerle rekor kıracak!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, 2016 yılını gayrimenkul sektöründe rekor ile kapatacaklarını söyledi. Bu başarıda en büyük payın Arap müşterisinin olduğunu söyleyen Uzun, “Kuveytli yönünü Türkiye’ye çevirdi. " dedi.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Lennar International Türkiye’de yatırım yapacak!

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Projebeyaz Kuveyt Gayrimenkul Fuarı Haberi

Projebeyaz Kuveyt Gayrimenkul Fuarı

Verdiği kapsamlı ve profesyonel hizmetlerle uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığında fark yaratan Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor.


Körfez ülkelerinin Türkiye gayrimenkul pazarına yönelik artan ilgisini karşılamak için çalışan Projebeyaz, Körfez çıkarmasını Kuveyt fuarıyla sürdürüyor. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için yapılandırılan Projebeyaz International, 7-12 Nisan tarihleri düzenlenen Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor. Bugün ziyaretçilere kapılarını açan Kuveyt fuarının yanı sıra yarın başlayacak Dubai’deki fuara da katılacak olan Projebeyaz International, Körfez’deki varlığını daha da güçlendirecek. Kuveyt ve Cidde’de ofisleri bulunan şirket, bölgede Türk gayrimenkullerini temsil etmek adına aynı tarihlerde düzenlenen fuarlara iki ayrı ekiple katılıyor.


Ortadoğu ülkelerindeki pazar paylarının yüzde 15 olduğunu, önümüzdeki yıl...