18 / 05 / 2024

pronet gelecek biziz toplantı

pronet gelecek biziz toplantı

Pronet Güvenlik, müşteri memnuniyeti ve süreç verimliliğini en yüksek seviyeye çıkartmak hedefiyle, 2.300 çalışanının katılımıyla “Gelecek Biziz” temalı bir toplantı gerçekleştirdi...

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da son konutlar! 219 bin TL'ye 2+1!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Çorum Akşemseddin Camii gelecek ay hizmete açılacak!

Mimar Sinan’ın “ustalık eserim” dediği Edirne’deki Selimiye Camii’nin bir benzeri Çorum’da inşa edildi. Bölgenin en büyük camilerinden olan ve 7 yılda tamamlanan Akşemseddin Camii, gelecek ay hizmete açılacak.

Kalekent Evleri'nde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

GUL inşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Buğun Al Gelecek Yıl Ode' kampanyası başlattı..

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aydoğan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Kurşunlu Sokak'ta kuruldu.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da Eylül teslim konutlar 129 bin TL'ye!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde daire fiyatları 129 bin TL'den başlıyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla Konutları'nda son daireler 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Tuzla projesi Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan konutlardan kalan son 23 daire 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na Körfez ülkelerinden önemli firmalar gelecek!

Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları, 9 -12 Nisan'daki inşaat fuarı için Bursa'ya gelecek. Suudi Prens ve Ceo'lar davetliler arasında olacak.

GAP bölgesine yeni projelerle 300 bin turizm gelecek!

GAP Eylem Planı kapsamında inanç turizmine ağırlık verilecek. Yeni projelerle bölgeye 300 bin Süryani gelecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan GAP Eylem Planı’nda turizm ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlandı.

Kalekent projesinde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

İnşaat sektörü oyuncularından Giil İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'n de inşa edilen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde' kampanyası başladı.

Gelecek Yapı Referans Tuzla Evleri'nde son 23 daire! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Gelecek Yapı Referans Tuzla Evleri'nde son 23 dairenin satışı devam ediyor. Projede daireler Eylül 2015'te sahiplerine teslim edilecek.

Polonyalı yatırımcı firmalar 24 Mart'ta Türkiye'ye gelecek!

Polonya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi çerçevesinde Polonya’dan 150 yatırımcı geliyor. 24 Mart’ta Türkiye’ye gelecek heyet Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenlenecek iş forumlarına katılacak.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 219 bin TL'ye 2+1!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Tuzla projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. 9 katlı tek blok halinde yükselen konutların fiyatları 129 bin TL'den başlıyor.

pronet gelecek biziz toplantı Haberi

pronet gelecek biziz toplantı




Pronet Güvenlik, müşteri memnuniyeti ve süreç verimliliğini en yüksek seviyeye çıkartmak hedefiyle, 2.300 çalışanının katılımıyla “Gelecek Biziz” temalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Pronet’in gelecek dönem hedefleri de açıklandı. Sahip olduğu yüzde 60’ın üzerinde pazar payıyla 160.000’i aşkın kurumsal ve bireysel aboneye hizmet veren Pronet Güvenlik, 3 yıl içerisinde Avrupa’nın en büyük 3. güvenlik şirketi konumuna ulaşmayı hedefliyor.



Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Gelecek Biziz” temalı toplantıda 2.300 çalışanıyla bir araya geldi. Pronet Güvenlik ve bayi ağında görev yapan tüm çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Pronet’in yenilikçi iş süreçleri ve gelecek dönem hedefleri paylaşıldı. 160.000’in üzerinde kurumsal ve bireysel aboneye 2.300 kişilik ekibiyle çözüm sunan Pronet Güvenlik, kendi ofisleri ve bayi ağı aracılığıyla Türkiye’nin 81 iline hizmet...