04 / 05 / 2024

pronet güvenlik önlemleri

pronet güvenlik önlemleri

Pronet Güvenlik, ‘5 Korumalı Güvenlik Paketi’ ile başta hırsızlık olmak üzere, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı merkezden izlenen çok yönlü bir güvenlik hizmeti sunuyor...

Sitede güvenlik önlemleri nasıl alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Akıllı güvenlik çözümleri hayatı kolaylaştırıyor!

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'ni onaylayan kanun Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'nin onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanunu onayladı. Sözleşmeyi onaylayan kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak. Sözleşme devlete ve işverene iş kazalarına yönelik ciddi yükümlülükler getiriliyor.

İnşaatlarda sıkı güvenlik sistemi sürüyor!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, çalışma hayatı ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemeler içeriyor.

ILO'nun inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kabul edildi!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi dün akşam Meclis’te kabul edildi. İşte inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi detayları...

İnşaat çalışmalarında yeterli güvenlik önlemi alınıyor mu?

TÜRKİYE'de artarak devam eden iş kazalarından ders alınmıyor. İstanbul Beyoğlu'nda bir zamanlar Emek Sineması'nı da içinde barındıran tarihi Sekil Doryan (Cercile D'Orient) binasında restorasyon yapan işçilerin güvenlik önlemi yeterli değil...

Akdeniz Güvenlik İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

pronet güvenlik önlemleri Haberi

pronet güvenlik önlemleri

Ayrıca, pahalı kamera sistemlerine kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olan Pronet Kameram sayesinde, kullanıcılar kış boyunca yazlık evlerini bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından gözleyebiliyorlar.   

Yazın gelmesiyle birlikte, yazlık ev sahipleri aylarca boş bırakmak zorunda kaldıkları evlerine doğru soru işaretleriyle dolu bir yolculuğa hazırlanıyorlar. Kış boyunca yazlık evlerinin güvenliğinden endişe duyan ev sahipleri, yazlık evlerine gittiklerinde yerinde önlem almak istiyor ve böylelikle Ege ve Akdeniz başta olmak üzere, ülkemizin tüm yazlık bölgelerinde elektronik güvenlik sistemi talebi haziran ayından itibaren artmaya başlıyor.



Yazlık evlerde pencere ve kapılar sürekli açık bırakıldığı için, evlerin içinde yaşayan olduğu zamanlarda bile hırsızlık olayları yaşanıyor ve tatsız bir tatil anısı olarak belleklerde yer ediyor. Yazın yaşanan hırsızlık olaylarında kıymetli ziynet, cep telefonu, bilgisayar gibi malzemeler çalınırken,...