05 / 05 / 2024

Pronto Tour tur fiyatları

Pronto Tour tur fiyatları

Paket turları önceki yıla göre yüzde 10 daha ucuza satacaklarını söyleyen Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Onaran, "Yurtdışında daha da güçlendik. Bunu tüketiciye fiyat avantajıyla yansıtıyoruz" dedi

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı 13 Ekim'de Acarkent'te tanıtacak!

Beyoğlu'nda 150 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans bölümleri Pronto Gayrimenkul tarafından 13 Ekim'de Acarkent'te tanıtılacak...

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı Acarkent'te lanse edecek!

Taksim 360 projesinin yeni rezidans bölümleri satışa çıkıyor. Pronto Gayrimenkul tarafından organize edilen lansman 13 Ekim Cuma günü yapılacak.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Onur Özcan imzasıyla kuruldu.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Ay ve İsmail Şilan ortaklığında kuruldu.

Pronto Tour tur fiyatları Haberi

Pronto Tour tur fiyatları

2014'ün ilk yarısını seçimler ve kurdaki yukarı yönlü hareketlilik nedeniyle durağan geçiren Pronto Tour, 2015'e güçlü giriyor. 2014'ün 4'üncü çeyreğinde kişi sayısında yaklaşık yüzde 40 büyüyen şirket, 2015 için fiyatlarında yüzde 10 indirim yapacak. Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, "Kaliteyi daha düşük fiyatlara sunmanız için uçak şirketlerinden daha fazla koltuk, otellerden de daha fazla oda satın alabilecek gücünüzün olması gerekiyor. Bunu yapabilmeniz için özellikle yurtdışı operasyonlarınızda güçlü olmalısınız. Biz 2014'te bunu başardık" dedi. 2015 paket turlarında, aynı kaliteyi bir önceki yıla göre yüzde 10 ucuza sunacaklarını dile getiren Onaran, bunu da nihai tüketiciye fiyat avantajıyla yansıtacaklarını aktardı. 


'VB' İBARESİNİ KALDIRIYORUZ 

2015'te bir yeniliğe daha imza atacaklarını vurgulayan Onaran, "Yurtdışı tatil programlarında 'Otel vb' ibaresi yazar. Yurtdışına tur düzenleyen tüm...