05 / 05 / 2024

Propa İnşaat 2015

Propa İnşaat 2015

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik proje geliştirecek Son olarak Zincirlikuyu'da ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Yakacık'ta Yakacık Valf fabrikasının olduğu yere 150 milyon TL yatırımla yeni bir proje geliştirecek.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Propa Vista projesi 20 Eylül'de basına tanıtılacak. Ön talep toplama aşamasında olan projede satışın yüzde 65'i tamamlandı.

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

2016 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Toplam 246 konut ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesi Propa İnşaat imzasıyla yükseliyor. 2016 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı..

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

YDA İnşaat 2015 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticare A.Ş.2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi. İşte toplantıda alınan kararlar ve diğer detayları...

Propa İnşaat 2015 Haberi

Propa İnşaat 2015

Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek, 45 milyon TL'lik arsa maliyeti olan projenin 8 dönüm üzerine yükseleceğini belirtti. Projeyi 'hayalinin gerçeğe dönüşmesi' olarak tanımlayan Özçiçek, "Anıtsal bir proje olacak. Seçimden sonra lansmanım yapacağız. Eylül gibi başlar ve 24 ayda tamamlanır. Tek kuleden oluşan bina konut artı ticari birimlerden oluşacak" dedi. Propa İnşaat 1973'te aile şirketi olarak kurulmuş. İlk yıllarında konut siteleri ve alt ve üst yapı işleri gerçekleştiren şirket, 80'li yıllardan itibaren konut üzerine uzmanlaşmış. Şirketin 3'üncü kuşak temsilcisi olan ve 15 yılldır faal olarak iş hayatında yer alan Özçiçek, son 15 yılda Bodrum'da 6 proje yaptıklarını söyledi. Şirketin projeleri arasında Propa Bargylium, Propa Royal Resort, Propa Royal Residence, Propa Royal Blue, Propa Gizli Vadi Evleri, Propa...