05 / 05 / 2024

propa inşaat kampanya

propa inşaat kampanya

Propa, şehrin merkezi Levent’te yaşamak ya da yatırım yapmak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor. Plus Residence’da satışların yüzde 50’sini tamamlayan şirket, kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atıyor.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

İnşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor!

Yavaşlayan talebi canlandırmak için arka arkaya kampanya yapan inşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

propa inşaat kampanya Haberi

propa inşaat kampanya

Propa, şehrin merkezi Levent’te yaşamak ya da yatırım yapmak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor. Plus Residence’da satışların yüzde 50’sini tamamlayan şirket, kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atıyor. Nisan ayı sonuna kadar sürecek kampanyada sıfır masraflı krediyle 120 aya kadar yüzde 0,99 faiz avantajı sunuluyor.


İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olan Levent-Zincirlikuyu’ya yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Propa İnşaat 4. projesi Plus Residence ile bölgeye imzasını bir kez daha atıyor. Zincirlikuyu’nun en iddialı butik projesi Plus Residence’da son 16 daire özel bir kampanya ile sahipleriyle buluşuyor.


Plus Residence’ın konumu ve özellikleriyle yüksek yatırım ve kira değerine sahip olduğunu söyleyen Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek; “Projelerimizde en iyi tasarımcılarla çalışıyoruz. Sadece lüks değil; özgür, yenilikçi ve konforlu bir yaşam tarzı...