29 / 04 / 2024

Propa inşaat kartal projesi

Propa inşaat kartal projesi

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL'lik proje!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon liralık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. 250 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal’ın çehresini değiştirecek.

Propa İnşaat'ın Kartal projesinin lansmanı Eylül'de yapılacak!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Propa İnşaat Kartal projesinde sona gelindi!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Can Özçiçek: Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz!

Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa inşaat Kartal'a 300 butik daire ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyor.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL değerinde konut projesi!

İSTANBUL Anadolu Yakasında yatırım ve inşaat deyince ilk akla gelen semtlerden olan Kartal, yeni bir projeye daha ev sahipliği yapacak. Propa İnşaat, Kartal-Yakacık'ta 150 milyon değerinde bir konut projesi geliştirecek.

Propa İnşaat Kartal'a 150 milyon TL yatırım yapacak!

Ankara'da 1973 yılında kurulan, son 15 yıldır İstanbul'a odaklanan Propa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri geliştirecek. Propa İnşaat Kartal'daki sanayi alanındaki fabrikayı yıkıp yerine 150 milyon lira yatırımla kule yapacak.

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik projeye başlayacak!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik proje geliştirecek Son olarak Zincirlikuyu'da ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Yakacık'ta Yakacık Valf fabrikasının olduğu yere 150 milyon TL yatırımla yeni bir proje geliştirecek.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de satışa çıkardığı arsa Yıldızlar İnşaat'ın oldu. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. 

Kesepara İnşaat Kartal fiyat!

Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede?

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Propa inşaat kartal projesi Haberi

Propa inşaat kartal projesi

Sektördeki 43 yıllık deneyimini estetik ve teknoloji ile birleştirerek bugüne kadar 26 farklı projeyi hayata geçiren Propa İnşaat, çok özel bir projeye daha hazırlanıyor. Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan şirket, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.


Propa İnşaat, İstanbul’un markalı konut, ofis ve rezidanslarının yeni gözdesi haline gelen Kartal’a yepyeni bir proje daha kazandırmayı hedefliyor. İstanbul’un kalbi Zincirlikuyu’da ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden özel projelere imza atan Propa İnşaat, Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da da farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.


Propa Plus Kartal projesi için ilk adımı atan şirket, projenin yapı ruhsatını aldı. 2016 yılı içinde inşa sürecine start verilecek olan Propa Plus Kartal’ın satışlarına ise önümüzdeki günlerde...