29 / 04 / 2024

propa kartal kule projesi

propa kartal kule projesi

Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa inşaat Kartal'a 300 butik daire ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyor.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL değerinde konut projesi!

İSTANBUL Anadolu Yakasında yatırım ve inşaat deyince ilk akla gelen semtlerden olan Kartal, yeni bir projeye daha ev sahipliği yapacak. Propa İnşaat, Kartal-Yakacık'ta 150 milyon değerinde bir konut projesi geliştirecek.

Propa İnşaat Kartal'a 150 milyon TL yatırım yapacak!

Ankara'da 1973 yılında kurulan, son 15 yıldır İstanbul'a odaklanan Propa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri geliştirecek. Propa İnşaat Kartal'daki sanayi alanındaki fabrikayı yıkıp yerine 150 milyon lira yatırımla kule yapacak.

Kartal Kule'deki 11 ofis 9.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Esentepe Mahallesi 4485 ada 14 parselde yer alan Kartal Kule'deki 11 ofisi 9 milyon 120 bin TL'ye icradan satıyor...

Propa Vista'da ön satışlar başladı!

Markalı konut sektöründe, en seçkin lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Kartal’ın en iddialı ve yenilikçi projesi olmaya aday yeni projesinde ön satışlara başladı

Kartal’a emlak yatırımcısının ilgisi artıyor!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Propa Vista'da adalar manzaralı daireler ön satışta!

Markalı konut sektöründe, en seçkin lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Kartal’ın en iddialı ve yenilikçi projesi olmaya aday yeni projesinde ön satışlara başladı.

Adalar manzaralı evler Propa Vista'da!

Propa, Kartal’ın en iddialı ve yenilikçi projesi olmaya aday yeni projesinde ön satışlara başladı. Projede tamamı güney cepheli ve Adalar manzaralı evler yer alıyor..

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Teras Kule Rezidans Kartal satışları!

Teras Kule Rezidans Kartal satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Teras Kule Rezidans Kartal projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirilecek...

Kartal Teras Kule Residence satış ofisi!

Kartal Teras Kule Residence satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı projesi Teras Kule Residence için ön talep süreci başladı...

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

propa kartal kule projesi Haberi

propa kartal kule projesi
Bugüne kadar Ankara, Bodrum ve İstanbul'da 3000 bin konut ve 100 ofis hayata geçirdiklerini söyleyen Propa inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Özçiçek, "Sekiz dönümlük arsa üzerinde tek kuleden oluşacak binamıza Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz" diye...