29 / 04 / 2024

propa kartal yeni projeler

propa kartal yeni projeler

Propa Vista'nın tanıtım toplantısında konuşan Propa CEO'su Can Özçicek Kartal'da 11 dönüm ve 14 dönüm alana sahip iki yeni arsa için el sıkıştıklarını söyledi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

propa kartal yeni projeler Haberi

propa kartal yeni projeler


Propa tarafından Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesi Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Propa Vista'nın tanıtım toplantısında konuşan Propa CEO'su Can Özçicek, Propa Vista'nın inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında 44 yıllık köklü geçmişe sahip Propa'nın tecrübe ve birikiminin bir eseri olduğunu vurguladı.



250 milyon TL'lik iki yeni arsa


Yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Özçiçek Kartal'da 11 dönüm ve 14 dönüm alana sahip iki yeni arsa için el sıkıştıklarını belirtti. İki arsanın toplam bedelinin 250 milyon TL olduğunu dile getiren Özçiçek yeni projelerini Kartal Propa Vista projesi yakınlarında hayata geçireceklerini söyledi.



Propa Vista'nın yüzde 65'i satıldı


Mevcut konutların yüzde 65’i daha ön lansman döneminde satılan Propa Vista'da 1+1 daireler 380 bin TL, 2+1 daireler ise 649 bin TL’den başlayan  fiyatlarla alıcılarını...