27 / 04 / 2024

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.



Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edeceği yeni projesi için geri sayım başladı.

Sunset Kartal adıyla hayata geçirilecek olan proje yaklaşık 2 milyar liralık yatırımla yükselecek.

Merakla beklenen yeni projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yapan  Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, inşaat alanını 200 bin metrekareye çıkardıklarını dile getirerek, sektörde arz açığının olduğu bir dönemde bu denli büyük bir projeye başlamanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal a 1.200 yeni konut geliyor!

Yaptığı açıklamada Kartal Kentsel Dönüşüm Alanı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getiren Ali Sesli, kentsel dönüşüm bölgesindeki yasal imar haklarına ilişkin çalışmaların sonuçlanmasından sonra Sunset Kartal Konutları’nın temelini atacaklarını da söyledi.

Gayrimenkul sektöründe ayrıcalık oluşturabilecek projeler tasarlayıp hayata geçirdiklerini dile getiren Ali Sesli yaptığı açıklamada Sunset Kartal Konutları’nın tasarımını Türkiye’nin en iyi mimari ofislerinden birisinin yaptığını söyleyerek, "Akıllı şehircilik felsefesiyle sürdürülebilir yaşamı merkeze koyan Sunset Kartal Konutları, alternatif kaynaklarla kendi enerjisini üretebilen, enerjisini verimli kullanan, doğal ışıktan maksimum düzeyde yararlanan, yeşil alan yoğunluğuna sahip, atıklarını geri dönüştürebilen bir mimariye sahip olacak” diye konuştu.


Geri Dön