10 / 05 / 2024

propa ofis zincirlikuyu

propa ofis zincirlikuyu

Zincirlikuyu'da A sınıfı ofis konsepti ile yükselen Propa Ofis Optima, ofis sahibi olmak isteyenlere, küçük metrekareli ofislerden müstakil bina kullanımına kadar zengin boyutlarda ofis olanağı sunuyor. Projenin metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor

Propa Ofis hayata geçiyor! Metrekaresi 7 bin 500 dolar!

Verimli kullanım alanları ile hayata geçirilen Propa Ofis Optima projesi Zİncirlikuyu'da yükseliyor. Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje A sınıfı ofis projesi olma özelliği taşıyor.

Propa Optima Ofis lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Propa Ofis Optima konumuyla dikkat çekiyor, proje Büyükdere Caddesi aksında, Boğaziçi köprüsüne birkaç dakika mesafede yer alıyor

Propa Ofis Optima A sınıfı ofis binası ayrıcalığı sunuyor!

Propa Ofis Optima, Propa İnşaat tarafından İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı Zincirlikuyu’da hayata geçiriliyor. Propa İnşaat’ın Ofis Serisi’nin ikinci halkası olan Propa Ofis Optima, verimli ve optimum kullanım alanlarıyla fark yaratıyor.

Ofis kiraları da uçtu: 1 yıldır kiralanamayan ofisin kirası 40 binden 50 bin TL'ye çıktı! 

Geçtiğimiz Şubat ayında açıklanan rakamlarda İstanbul'da Levent-Zincirlikuyu-Beşiktaş aksında ofis kiralarının metrekare başına 1.600 TL'yi gördüğü belirtilmişti. Yatırımcı Bora Özkent, kiralık bir ofis ilanını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2020 1. Çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, En yüksek kira rakamının MİA’da yer alan Levent ve Zincirlikuyu Esentepe-Gayrettepe bölgelerinde talep edildiği belirtildi...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Propa Vista projesinde ön lansman yapıldı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları gibi unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek.

Propa Vista Kartal'da kullandığınız kadar ödeyin!

Propa Vista Kartal'da ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları'nı dilediğinizde kullanın kullandığınız kadar ödeyin..

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.

propa ofis zincirlikuyu Haberi

propa ofis zincirlikuyu



Araştırma raporları, piyasadaki satın alma işlemleri ve yeni lansmanı yapılan ofis projeleri gösteriyor ki ofis satın alma talebi, 2012 yılının ilk üç çeyreğinde arttı. Dördüncü çeyrekte ve 2013 yılı boyunca talebin artarak devam etmesi bekleniyor. Satın almalar özellikle bireysel yatırımcılar ile kiracı iken daha yüksek standartlarda yeni ofis binasına sahip olmak isteyen şirketlerden geliyor. Merkezi iş alanında yer alan, A sınıfı ofis standartlarına uygun, nitelikli, verimli kullanım alanları sunan ve yüksek getiri vadeden projelere talep de diğerlerine oranla çok daha fazla. Bununla birlikte merkezi iş alanında yer alan ve küçük metrekarelere sahip A sınıfı ofis bulmak ise oldukça zor. Propa İnşaat, yeni ofis projesi Propa Ofis Optima’yı tüm bu talep ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde Zincirlikuyu’da hayata geçiriyor. Propa...