05 / 05 / 2024

Propa şantiyesi

Propa şantiyesi

Geçmişte erkeklere ait sanılan birçok iş, kadınlar tarafından da yapılabilir hale geldi. Ama inşaat şantiyeleri, kadınlarımızın henüz tam varlık gösteremedikleri bakir alanlardan biri. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle size, inşaat şantiyesine hükmeden bir kadını tanıtmak istiyoruz: Sinem Bingö

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Propa Plus Residences’ta 2+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Zincirlikuyu’daki yatırımlarını 4. projesi Plus Residences ile taçlandıran Propa İnşaat daire sahibi olmak isteyenlere çok özel imkânlar sunuyor. Plus Residences’da 2+1 daireler lansmana özel çok uygun fiyatlarla satışa çıktı.

Kütahya Tavşanlı'da asfalt şantiyesi verimli dönemlerini yaşıyor!

Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesi 2015 yılında 24 kalemde alt yapı çalışmalarında kullanılması amacıyla üretim yaptı.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu teslim tarihi!

Propa Plus Residence Zincirlikuyu teslim tarihi yıl sonu olarak belirtiliyor. Propa Plus Residence Zincirlikuyu projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Propa Plus Residences’da teslimler 2016 sonunda yapılacak!

Propa İnşaat’ın şehrin kalbinin attığı yer Zincirlikuyu’da ev, iş ve yaşam üçgenini bir arada sunduğu projesi Propa Plus Residences’da teslim tarihi 2016 yılsonu olarak belirlendi.

Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı!

Toplam 38 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Propa Plus'da daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu satılık daire!

Toplam 38 adet rezidans daireden meydana gelen Propa Plus Residence Zincirlikuyu satılık daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor.

Propa Plus Residences'ta sabit kur avantajı!

Propa İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini son eseri Propa Plus Residences ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehrin kalbinin attığı Zincirlikuyu’da yükselen Propa Plus Residences’da kalite, konfor ve lüks bir arada sunuluyor.

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya!

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya düzenlendi. Propa Plus Zincirlikuyu'da toplam 38 rezidans daire bulunuyor.

Şişli Propa Plus daire fiyatları!

38 rezidans daireden meydana gelen Şişli Propa Plus daire fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Propa şantiyesi Haberi

Propa şantiyesi

Sinem Bingöl, markalı konut sektöründe en seçkin lokasyonlarda projeler geliştiren Propa'nın Zincirlikuyu şantiyesinde "iş güvenliği uzmanı" olarak görev yapıyor. İş güvenliği uzmanlığı, ülkemizde hızla yaygınlaşan bir meslek. Bu meslekte hayli kadın çalışana da rastlıyoruz. Ama inşaat şantiyelerinde görev yapan kadın iş güvenliği uzmanları çok rastladığımız bir durum değil. İstatistikler Türkiye’de kadınların inşaatlarda 1000'de 2 veya 3 oranında çalışma yaşamına katıldığını gösteriyor.


Sinem Bingöl, tamamı inşaat şantiyesinde geçen bir gününü şöyle anlatıyor: "Şantiye hayatı hiç bir zaman sabit değildir. İş güvenliği uzmanları sahada bulunarak işçilerin çalışmalarındaki ve ortamdaki tehlike ve riskleri tespit etmek durumundadır. Sonra da fotoğraf çekip yerinde müdahaleler yaparlar. 08.00-18.00 mesaimin bir kısmı sahada işçilerle birlikte, bir kısmı ofiste işin dökümantasyonu ile geçiyor."


Sinem Hanım babasını geçen yıl kaybetmiş. Babalar...