04 / 05 / 2024

Propa Vista mağazaları

Propa Vista mağazaları

Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde satışı devam eden son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Kartal Propa Vista teslim tarihi!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi konut ve mağazalardan oluşuyor. Kartal Propa Vista teslim tarihi ne zaman?

Kartal Propa Vista daire fiyatları!

Toplam 246 daire ve 13 mağazadan gelen Kartal Propa Vista 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Propa Vista daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Propa Vista Kartal'da ön lansman avantajı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Projede 246 ev ve 13 mağaza yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1 seçeneği ve 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Propa Vista Kartal ödeme planı!

Toplam 246 konut ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesinde dairelerin fiyatları 272 bin 250 TL'den başlıyor. Propa Vista Kartal ödeme planı haberimizde...

2016 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Toplam 246 konut ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesi Propa İnşaat imzasıyla yükseliyor. 2016 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı..

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Propa Vista mağazaları Haberi

Propa Vista mağazaları

Kartal'da Propa İnşaat tarafından hayata geçirilen Propa Vista projesinde 50 daire ile sınırlı yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 15 indirimle ya da 10 bin TL peşinatla ev sahip olmak mümkün. 

Propa Vista yüzde 15 indirimli fiyatları


59 metrekare 1+1 daireler 347 bin TL
118 metrekare 2+1 daireler 552 bin TL


Propa Vista projesinde 5 yıllık konut kredisi için yüzde 0.10, 10 yıllık konut kredisi için yüzde 0.45 oranında faiz avantajı sunuluyor. 

Yüzde 80'i lansman döneminde satılan Propa Vista projesinde E-5 cepheli ve kira garantili mağazalar için ön talep süreci ise devam ediyor. Projedeki mağazalar Ocak ayında satışa çıkacak. 


E-5 karayolu üzerinde yer alan Kartal Propa Vista projesi Yakacık Metrosu'na sadewce 10 adım yürüme mesafesinde bulunuyor. 

Web: