30 / 07 / 2024

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Fatih Güner, Zahid Khaled Hassan I tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haider Zia tarafından kuruldu.

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

Central Property Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Central Property Danışmanlık Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 9 Mart' ta İstanbul İl'i, Beşiktaş İlçe'sinde, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri' nde kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Fatih Güner, Zahid Khaled Hassan I tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: 4. Levent, Büyükdere Caddesi, Kırgülü Sokak, Metrocity AVM D Blok...