27 / 04 / 2024

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.



Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen projede dairelerin alanları 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseliyor. Proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje ulaşım bilgisi kapsamında Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.


Sosyal alanları içerisinde projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi donatılar bulunuyor.


Daire fiyatlarının 250 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede teslimler 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak. 21 kattan meydana gelen projenin ilk bloğunda 130 adet daire bulunuyor.


Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay taksit imkanı sağlanıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandı.


Satış ofisi telefon: 0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön