08 / 05 / 2024

Levent Inn İstanbul Şişli fiyat listesi

Levent Inn İstanbul Şişli fiyat listesi

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Torunlar 5. Levent Güzeltepe fiyat listesi!

5. Levent projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde Torunlar GYO tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor...

5. Levent Torunlar GYO 2017 liste fiyatları!

Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerine inşa edilmekte olan 5. Levent Evleri İstanbul Eyüp Alibeyköy'de yükseliyor. Projede liste fiyatları 687 bin TL'den başlıyor...

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

Torunlar 5.Levent ödeme seçenekleri 2017!

Yaklaşık 4 bin konuta yer verilen Torunlar 5.Levent projesi İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa ediliyor. İşte Torunlar 5.Levent ödeme seçenekleri 2017..

5. Levent Torunlar fiyat listesi!

5. Levent Projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde hayata geçirildi. Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde yükselen 5. Levent Evleri'nde fiyatlar 667 bin TL'den başlıyor...

Eyüp 5. Levent Evleri ödeme koşulları!

5. Levent Konutları, İstanbul Eyüp Alibeyköy'de Torunlar GYO imzası ile hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

5. Levent Alibeyköy ödeme planı!

Yaklaşık 4 bin konuttan meydana gelen Eyüp 5. Levent projesi İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alıyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy ödeme planı seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

5. Levent Alibeyköy güncel fiyatlar!

437 bin metrekare alanda inşa edilen 5. Levent Evleri, İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent Alibeyköy güncel fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

5. Levent satılık ev fiyatları!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent satılık ev fiyatları 640 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Torunlar GYO basın toplantısı 22 Ekim'de!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle tanınan Torunlar GYO, inşaatını sürdürdüğü 5. Levent projesinde, İstanbul’un kentsel dönüşümüne önemli katkı sağlayacak yeni bir yatırımı hayata geçiriyor.

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Inn Levent'in ilk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark bulunuyor.

Levent Inn İstanbul Şişli fiyat listesi Haberi

Levent Inn İstanbul Şişli fiyat listesi

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen projede dairelerin alanları 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseliyor. Proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje ulaşım bilgisi kapsamında Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.


Sosyal alanları içerisinde projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi donatılar bulunuyor.


Daire fiyatlarının 250 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede teslimler 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak. 21 kattan meydana gelen projenin ilk bloğunda 130 adet daire bulunuyor.


Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay taksit imkanı sağlanıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2...