29 / 04 / 2024

Pruva Yapı

Pruva Yapı

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Pruva 34 projesi 5 ay sonra teslim!

Bakırköy'de hayata geçirilen Pruva 34 projesinde teslimler Haziran 2018'de yapılacak. 10 blok olarak inşa edilen projede 239 adet daire bulunuyor. 

Pruva 34’ün örnek daireleri hazır!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirilen Pruva 34’ün örnek daireleri hazır. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor. 

Pruva 34 Bakırköy Evleri fiyatlar!

Pruva 34 Bakırköy Evleri fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 Bakırköy projesinde daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılacak...

Bakırköy Pruva 34 satılık daire!

Bakırköy Pruva 34 satılık daire fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak...

Bakırköy Pruva 34 Rezidans fiyatları!

Bakırköy Pruva 34 Rezidans fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Doğa Şehircilik imzasını taşıyan Pruva 34 projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Pruva 34 Doğa Şehircilik iletişim!

Pruva 34 Doğa Şehircilik iletişim bilgileri olarak telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi. Toplam 239 adet daireden oluşan Pruva 34 Doğa Şehircilik projesinde banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Ataköy Pruva 34 fiyatları!

Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilen Ataköy Pruva 34 fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

Ataköy Pruva 34 teslim tarihi!

Ataköy Pruva 34 teslim tarihi olarak Eylül 2017 yılında yapılması planlandı. 10 blok şeklinde yükselen projede daireler 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pruva 34 projesinin inşaat durduruldu!

Toplam inşaat alanı 296 bin metrekare olarak belirlenen, İstanbul Bakırköy sahilde Veliefendi Hipodromu'nun hemen önünde eski Sümerbank arazisine yapılması düşünülen Pruva 34 proje inşaatı Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi.

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ayder Yaylası kaçak yapılardan temizleniyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı KaçkarDağları Milli Parkı sınırları içinde bulunan turizm yöresi Ayder Yaylası, kaçakyapılardan temizleniyor.

Yapı Kredi'den bir günde 9 şube

Yapı Kredi, bugün Türkiye'nin farklı il veilçelerinde 9 yeni şube açılışı gerçekleştirdi.

Pruva Yapı Haberi

Pruva Yapı

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak Her türlü ağaç demir çelik alüminyum ve plastik doğrama işlerini yapmak, yaptırmak, yapılmış olanları almak ve satmak, gerekli yerlere montajını yapmak, bu iş için gerekli teçhizat ve makinelerin imalatı ithalatı ve pazarlamasını yapmak Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü üst yapı altyapı baraj köprü park bahçe düzenlemesi malzemeli ve...