04 / 05 / 2024

Ptm Peyzaj proje kimin 

Ptm Peyzaj proje kimin 

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün Engin Aktaş ve Alper Öztürk ortaklığında açıldı.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  700  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Bayrak tarafından kuruldu.

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Beliren tarafından kuruldu.

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Melis Genç tarafından kuruldu.

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da kuruldu. 

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün Engin Aktaş ve Alper Öztürk ortaklığında açıldı.

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

Nevşehir Göreme’de peyzaj mimarları çalışma başlattı!

Nevşehir Göreme'de proje çalışması başlatan peyzaj mimarları hazırlayacakları proje ile hem göreme merkezini hem de vadileri yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Peyzaj sektöründe yıllık hacim 10 milyar TL’yı aşacak!

Binaların, sitelerin " makyajı " olarak kabul ettiğimiz Peyzaj projeleri özellikle proje geliştirme aşamasında satış başarısı için büyük önem arz etmektedir. Peyzaj sektöründe yıllık hacimin 10 milyar TL’yı aşması tahmin ediliyor.

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mustafa Turğut ve Gülhayat Korkmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Üresin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

Ptm Peyzaj proje kimin  Haberi

Ptm Peyzaj proje kimin 

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Engin Aktaş ve Alper Öztürk ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün  açıldı.

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  iş konusu; Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık


Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres; ÖRNEK MH.ERCÜMENT BATANAY SK. DUMANKAYA İKON A2 BL N14 B/302...