29 / 04 / 2024

PTT Evleri

PTT Evleri

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlara müjdeli haber geldi. Trampa Yasası'nın kabul edilmesiyle 22 Şubat'ta Yeniköy Bağlar Mevkii, Çayırbaşı, PTT Evleri, Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturanlar tapularına kavuşacak

Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi adım!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yoğun programına rağmen Derbent, Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nde bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Genç Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi bir adım atıldığını söyledi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Haziran Seyahat Turizm Rent A Car Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haziran Seyahat Turizm Rent A Car Ticaret Limited Şirketi, Serdar Civelek tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Sarıyer, PTT Evleri Mahallesi 'nde kuruldu.

Kaylar İnşaat Hafriyat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaylar İnşaat Hafriyat İthalat ve İhracat Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer PTT Evleri Mahallesi'nde, İsmet Kay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sarıyer'de icradan 2.4 milyon TL'ye satılık çayır!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlçesi, PTT Evleri Mahallesi'ndeki sit alanında kalan çayır vasıflı gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün fiyatı 2 milyon 490 bin TL olarak belirlendi.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecek!

Şehit Erkut Akbay, Kiremithane ve PTT Evleri mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çelikcan'ın toplantıları, miting havasında gerçekleşti. Çelikcan, "Önümüzdeki dönem hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi...

Sarıyerliler metro ve tünelden sonra tapularına da kavuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer PTT Evleri Tapu Dağıtım ve Yeni Erguvan Otobüsleri Tanıtım Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Topbaş, Sarıyerlileri tapuya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti...

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlar 22 Şubat'ta tapularına kavuşuyor!

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlara müjdeli haber geldi. Trampa Yasası'nın kabul edilmesiyle 22 Şubat'ta Yeniköy Bağlar Mevkii, Çayırbaşı, PTT Evleri, Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturanlar tapularına kavuşacak

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Royal Park Evleri'nde yüzde 20 indirim

Çorlu' da yapımı devam eden Royal Park Evleri' nde çok özel indirimlerle yeni bir kampanya başladı!...

Kuğu Evleri'nde 450 bin Euro'ya

Akfırat'ta inşaatı tamamlanan Bautek Kuğu Evleri'nde kalan 14 villanın satışı devam ediyor.

PTT Evleri Haberi

PTT Evleri

Sarıyer’deki dört mahallede vakıf arazileri üzerinde oturan aileler trampa kanunuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden tapularını almaya başladı. Daha önce; Trampa kanunun yürürlüğe girmesinin ardından yapılan protokollerle Sarıyer’de Yeniköy Bağlar Mevkii, Çayırbaşı, PTT Evleri, Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan vakıf arazileri Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredilmişti. 


Milli Emlak Müdürlüğü bu arazileri 2010 yılında hak sahiplerine satılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devretmişti. Hukuki süreçler tamamlandı ve dört mahallede tapu sorunu çözüldü. 


Trampa Yasası daha önceden 2003 ve 2007 yıllarında iptal edilmiş, yürürlüğe girmemişti. Trampa Yasası 5793 sayılı Kanun içerisinde 25.07.2008 tarihinde yeniden tekrar TBMM’de kabul edildi ve kanun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da onaylanarak yürürlüğe girdi.


Trampa Yasası kapsamında vatandaşları tapularını 22 Şubat’ta düzenlenecek tapu dağıtım töreni ile İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Sarıyer Belediye...