20 / 05 / 2024

PTT Lojmanı

PTT Lojmanı

PTT, Antalya'daki kreş ve lojman binasını 1 milyon 10 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek

Aydın PTT Başmüdürlüğü Denizli'de 6 lojman satıyor!

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Eskişehir Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası 25 Kasım'da ihale ediliyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından Sivrihisar ilçesine bağlı Hızırbey Mahallesi'nde yer alan Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası ve arsası 25 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü!

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü. Merkezde, cumhuriyetin ilk sanayi kuruluşlarından Kocaeli'ndeki SEKA Kağıt Fabrikası'na ait belgeler yer alıyor.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme ihalesi 30 Ekim'de!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme İşini ihaleye çıkarıyor. İhale 30 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor!

Üniversite - iş dünyası birlikteliğine örnek olan İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor. Üniversite yönetimi, çok sayıda buluşa imza atan 50 girişimciye kapıyı gösterdi...

Kamunun elinde 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis bulunuyor!

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Sürdürülebilir ve ahlaki bir durum değil, dökümü yapılsın’ talimatının nedeni işte bu saltanat: Kamunun elinde 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis ile 15 bin adedi kiralık olmak üzere 106 bin taşıt bulunuyor.

PTT'den emlak vergisi ödemesi nasıl yapılır?

Senede iki eşit taksit halinde taşınmaz mal sahipleri tarafından ödenmesi gereken vergi olan emlak vergisi belediyelere ödeniyor. Farklı şehirdeki vergiler PTT ile ödenebiliyor. Peki, PTT'den emlak vergisi ödemesi nasıl yapılır?

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

Arnavutköy Taşoluk lojman binaları onarım ihalesi 16 Eylül'de yapılacak!

İstanbul Sağlık Müdürlüğü; İstanbul Arnavutköy Taşoluk lojman binalarının onarım ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Onarım 60 günde tamamlanacak.

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü gayrimenkul satıyor! 145 bin TL!

Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait olan 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 30 Eylül 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Kars İl Özel İdaresi lojman satıyor! 9 milyon 517 bin 459 TL!

Kars İli Merkez'de yer alan 3.918.00 metrekarelik arsa üzerindeki lojman Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 14.00'da ihale ediliyor.

Lojman Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

16/7/1984 tarihli ve 84/8345 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kamu Konutları Lojman Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklik...

Erzincan Merkez'de 3.5 milyon TL'ye hizmet binası ve lojman!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez'de yer alan kargir hizmet binası ve bahçeli lojmanı 3 milyon 500 bin TL bedelle 3 Eylül'de ihale ediyor...

PTT Lojmanı Haberi

PTT Lojmanı

Antalya PTT Başmüdürlüğü, Antalya Merkez Deniz (Kışla) mahallesinde bulunan bodrumlu 3 katlı 6 daireli ev halindeki PTT Kreş ve Lojman binasını satışa çıkardı.


İhale,  01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10.30,da Antalya PTT Başmüdürlüğü Güllük Cad. No:5- 7. Kat Toplantı Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için