09 / 05 / 2024

Pukka Rue

Pukka Rue

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onur Okutur tarafından kuruldu.

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

Pukka Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pukka Mimarlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çoban tarafından kuruldu.

Pukka Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pukka Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmed Bölükbaşı, Mohamed Alı Ben Jemaa, Mohammed Hassan A Tawharı ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Bodrum Pukka Rue Taş Evleri satışa çıktı!

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü'nün organize ettiği Pukka Rue 'Taş Evler Sokağı" tanıtım etkinliği gerçekleşti. Ege Grup'un konut projeleri markası olan Pukka Evleri'nin 3'üncü projesi Pukka Rue Taş Evleri satışa sunuldu.

Silk&Cashmere İsviçre'de 3. mağazasını açtı!

İsviçre'deki 3 uncü mağazasını açan Silk&Cashmere rotasını Almanya'ya çevirdi. CEO Ayşe Zamanpur, "Berlin, Münih ve Frankfurt'ta mağaza açacağız" dedi. Mağaza Rue du Rhone 46'nın da tam altında

Silk&Cashmere Cenevre'ye mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firmalarından Silk & Cashmere Cenevre'de mağaza açtı. Birçok ünlü markanın mağazasının bulunduğu Cenevre'nin Rue du Rhone Caddesi'ndeki mağaza açılışına Cenevre'de yaşayan bazı Türk ve yabancı davetliler katıldı...

Pukka Rue Haberi

Pukka Rue

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi. Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği Pukka Rue “Taş Evler Sokağı” Open House etkinliğine yaklaşık 100 davetli katıldı.


Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban yaptığı açılış konuşmasında 21. yüzyıl konforunu sunan, doğayla uyumlu, akıllı, taş evlerden oluşan Pukka Rue’yi 2 yılı aşan proje çalışmaları ve inşaat süreci sonunda hayata geçirdiklerini belirtti. Numan Balaban’ın ardından söz alan Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Burak Gözüm; “Keller Williams danışmanlar tarafından, danışmanlar için kurulan bir şirket. Bu bakış açısıyla bölge müdürlüğümüz, 8....