06 / 05 / 2024

Punıt Rasıklal Majıthıa

Punıt Rasıklal Majıthıa

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Konut fiyatları düştü mü? TÜİK verileri tek tek açıkladı: Elektrik ve gazdaki indirim fiyatları etkiledi mi?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı nisan enflasyon verilerinde ana harcama gruplarından 'konut'un yüzde 1.47 düştüğü dikkat çekti. Peki bu grupta en çok düşüş hangi grupta yaşandı? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları peş peşe açıklandı! Benzine ve motorine indirim var mı?  BP, Total, Opet 7 Nisan 2023 fiyat listesi 

Akaryakıt fiyatları peş peşe açıklandı... Benzine ve motorine indirim var mı? İşte BP, Total, Opet 7 Nisan 2023 fiyat listesi...    

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı açıkladı; o ücreti ödemek zorunda değilsiniz

AVM'lerde otopark tartışmasına açıklık getiren Tüketiciler konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu, tüketicilerden haksız şekilde tahsil edilen otopark ücretleriyle milyonlarca lira haksız kazanç elde edildiğini söyledi.

6 bankada kıyamet koptu! Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı! Duyanların dudağı uçukladı!

Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı, 6 bankada kıyamet koptu. İşte detaylar... 

Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı!

Türk Lirası ile ihracat yapılan ülke sayısı 164, ihracat yapan firma sayısı ise 6 bin 439 oldu. Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı. İşte haberin devamı..

Punıt Rasıklal Majıthıa Haberi

Punıt Rasıklal Majıthıa

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 EMLAK DANIŞMANLIĞI VE GAYRIMENKUL YÖNETİMİ. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle sitelerin mobilyalı, mobilyasız, hizmetçili  ve hizmetçisiz olarak kiralalamak, kiraya vermek. Bunlarla ilgili her türlü servis hizmetini sağlamak, Şirket konusu ile ilgili olarak mobilyalı ve mobilyasız (hazır ofis) kiralama, kiraya verme hizmetleri yapar. Plazalar, marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler , organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine...