16 / 05 / 2024

Pursaklar asfaltlama

Pursaklar asfaltlama

PURSAKLAR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayı içerisinde binlerce ton asfalt serimi yaparken, metrelerce yeni imar yolu açtı.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da yeni belediye binası inşa ediliyor!

Pursaklar'da yeni bir hizmet binası için kollar sıvandı. 7 bin 500 metrekare alan üzerine 10 kat olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası ihalesinin tamamlanmasıyla inşaata başlandı.

Büyükçekmece'nin 4 mahallesinde asfaltlama çalışması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Ankara Pursaklar'a Şehitlik Camii inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Mezarlığı yanında Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşa ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 425 metre kare alan üzerine yükselen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar Belediye binasında sona gelindi!

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası inşaatında sona geldi. Yetkililer binanın en kısa zamanda açılacağını belirtti.

Ankara Pursaklar'da Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediliyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede temeli atılan ve Selçuklu Türk mimarisi ile tasarlanan Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmalarını yerinde denetledi.

Ankara Pursaklar Saray'da imar planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar Saray'daki imar planı değişikliğini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.

Ankara Pursaklar Hükümet Konağı tamamlandı!

Saray Mahallesi'nde inşa edilen Pursaklar Hükümet Konağı projesi tamamlandı. Pursaklar Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve yol çalışması yapılan kaymakamlık binasının kısa bir süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Siverek'te asfaltlama çalışmaları başladı!

Kent merkezindeki 'Prestij Caddesi' uygulamasını 13 ilçede de hayata geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki asfaltlama çalışmalarını tüm ilçe geneline yaydı.

Büyükçekmece'de asfaltlama çalışmaları başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, Celaliye Mahallesi'nde Sudi Özkan Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlattı.

Ankara Pursaklar'da metruk binalar yıkılıyor!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Metruk yapılar çeşitli nedenlerden dolayı sokaklarda kalanlar ve uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelebiliyor. Hem bu insanları devletimizin kurumlarına yönlendiriyor hem de ilçenin görüntüsünü bozan yapıları yıkıyoruz" dedi.

Pursaklar asfaltlama Haberi

Pursaklar asfaltlama

PURSAKLAR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayı içerisinde binlerce ton asfalt serimi yaparken, metrelerce yeni imar yolu açtı. 


İlçe genelindeki çok sayıda sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni imar yolu çalışmalarını da sürdürüyor. Pursaklar merkez başta olmak üzere Saray, Altınova ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet veren Pursaklar Belediyesi, kaldırım, bordür, yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. İlçedeki parklar yeni havuzlar, şeni şelaleler de yapan müdürlük, marangoz ve kaynak atölyelerini de etkin bir şeklide kullanıyor. Belediyenin kendi atölyelerinde üretilen malzemeler park ve bahçelerde kullanılıyor. Böylece maliyeti en aza düşüren müdürlük, kendi üretimleriyle belediye bütçesine katkı da sunuyor. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı, yeşil alan ve imar...