29 / 04 / 2024

Pursaklar'da yeni imar yolları açıldı!

Pursaklar'da yeni imar yolları açıldı!

PURSAKLAR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayı içerisinde binlerce ton asfalt serimi yaparken, metrelerce yeni imar yolu açtı.



PURSAKLAR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayı içerisinde binlerce ton asfalt serimi yaparken, metrelerce yeni imar yolu açtı. 


İlçe genelindeki çok sayıda sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni imar yolu çalışmalarını da sürdürüyor. Pursaklar merkez başta olmak üzere Saray, Altınova ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet veren Pursaklar Belediyesi, kaldırım, bordür, yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. İlçedeki parklar yeni havuzlar, şeni şelaleler de yapan müdürlük, marangoz ve kaynak atölyelerini de etkin bir şeklide kullanıyor. Belediyenin kendi atölyelerinde üretilen malzemeler park ve bahçelerde kullanılıyor. Böylece maliyeti en aza düşüren müdürlük, kendi üretimleriyle belediye bütçesine katkı da sunuyor. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı, yeşil alan ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayarak başarılı hizmetlere imza atıyor. Çalışmaları yerinde denetmeyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Personelimiz büyük bir gayretle çalışıyor. Bir yandan yeni yol yapım çalışmalarımız devam ediyor bir yanda da park, kaldırım, asfalt serimi, havuz, şelale yapımlarımız sürüyor. Hemşerilerimiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Çünkü bizim derdimiz hizmet etmek" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yol, kaldırım ve asfalt yama işlerine yaz aylarında da devam edecek olan ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. 


Hürriyet 


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


PURSAKLAR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisanda binlerce ton asfalt serimi yaparken, metrelerce yeni imar yolu açtı. İlçe genelindeki çok sayıda sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını yapan ekipler, yeni imar yolu çalışmalarını da sürdürüyor. Pursaklar merkez başta olmak üzere Saray, Altınova ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet veren Pursaklar Belediyesi, kaldırım, bordür, yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı.


Sabah





Geri Dön