29 / 04 / 2024

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.



İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Bitlis Hizan Belediyesi, ilçede 70 yıldır yapılmayı bekleyen projeleri hayata geçirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre, yatırımlarla ilçenin çehresi değişirken, vatandaşlarda hizmetlerle buluştu. Bahçelievler Mahallesi'nde 2 kilometrelik yeni imar yolu açılarak köprü, içme suyu hattı, su deposu, kanalizasyon, dere ıslahı ile 2 okul ve 2 yurt binası inşa edildi.

Vatandaşlar tarafından mahallenin girişine, "Mahallemizin 70 yıldır çözümsüz bırakılmış yol, dere ıslahı ve altyapı sorunlarını büyük bir çaba ve özveriyle çözen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent Hamitoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" yazılı pankartlar asıldı.

Yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan mahalle muhtarı Yılmaz, "Köprü, kanalizasyon, içme suyu şebekeleri, su depoları ve dere ıslahı yapıldı, 2 kilometre de imar yolu açıldı. Yine mahallemizde kaymakamımızın girişimleriyle 2 okul, 2 yurt binası inşa edildi. Mahallemizde imar çalışmaları başladı. Önceden mahallemize kepçe ve dozer girmiyordu. Belki yılda bir sefer iş makinesi geliyordu. Şimdi ise dozer, kepçe ve ekskavatör çalışıyor. Bugüne kadar böyle bir hizmet almadık. Kaymakamımıza teşekkür etmek adına mahallemizin girişine pankart astık. Mahalle sakinleri olarak kendisine minnettarız'' şeklinde konuştu. 


Geri Dön