03 / 05 / 2024

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.




İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin dört bir yanındaki çalışmaları devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Ersöz Sokak’ta 150 metre, Soyer Sokak’ta da 180 metre uzunluğunda yeni imar yolları açılırken, her iki sokaktaki yollara 945 ton stabilize malzeme serilerek zemin sağlamlaştırıldı. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.


ENGELLİ YOLU

Yetkililer, Yeşilova Mahallesi Pazaryolu Sokak’ta 150 metrekare parke ve 100 metre bordür çalışması, Şirintepe Mahallesi Kocaetepe Sokak’ta 665 kilogram demir kullanarak korkuluk ve Malta Mahallesi 10. Ada G Blok önüne de engelliler için rampa yol yapıldığını bildirdi.


İzmit Belediyesi




Geri Dön