04 / 05 / 2024

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 29.1 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. Taşınmazların bedeli 29 milyon 168 bin 285 TL olarak belirlendi. 

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Pursaklar Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Pursaklar Belediyesi, 3 mahallesindeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 29 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Pursaklar'a 700 metrelik bisiklet yolu geliyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 700 metre uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolu kısa sürede açılacak.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Haberi

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü temmuz ayı içerisinde çok sayıda sokağın asfalt yama işini tamamlayıp, ihtiyaç olan bölgelerde yeni imar yolları açıp kaldırım yenilemesi yaptı. Yaz mevsimiyle birlikte yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını hızlandıran ekipler, temmuz ayında başlatmış olduğu bordür tamirleri, engelli rampaları, park malzemelerinin yapımını, okulların tadilatlarını, kaldırımların yenilemesi, asfalt serimi gibi birçok işi tamamladı.


Hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede gidererek takdir toplayan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü her gün yaklaşık 40 noktada çalışma yürütüyor. Bu titiz çalışmalar ile Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli'yi kapsayan geniş bir coğrafyaya hizmet...